Rechters teveel aangevallen?

En wie zijn die rechters dan? Zeker die familierechters? Hoe worden ze geselecteerd? En kunnen zij op het matje geroepen worden als ze strepen door levens halen? Worden ze bijgeschoold als ze over gezinnen beslissen?
Uit zeer betrouwbare bron weet Herken Ouderverstoting dat de familierechtspraak elke verandering uit de weg gaat. Dat de rechters BEWUST handelingsonbekwaam zijn.
Nederland heeft geen constitutioneel hof.
Er wordt bij familierecht niet onder ede gehoord. (met 2 advocaten is dit het startschot voor de grootste lieger en bedrieger)
Er is geen extra scholing mbt bijvoorbeeld familiedynamieken of wat al die trajecten nou eigenlijk inhouden
Regie rechter??? Nou, lastig, want dat betekent natuurlijk wel verantwoording nemen en op de hoogte moeten zijn van het effect van de beslissing.
Een rechter is een jurist, maar moet blijkbaar ook verstand hebben van psychologie en financieen….
Ook al staat op de beschikking ‘in openbaarheid uitgesproken’, de vonnissen blijven onder de pet (gewoon omdat het kan en omdat de rechter zo kan beslissen waar die zin in heeft.)
De bereidheid om te hervormen is er niet. Waarom zouden ze ook?!
Komt het op ons neer, de bevolking, de burger! Het gaat om jouw leven en dat van jouw kind.
Neem stelling, laat je niet afserveren. Sta op en zeg gewoon wat je vindt! En als de rechter jou het zwijgen op wilt leggen omdat je een advocaat bij je hebt, stuur je die advocaat weg/naar buiten!
Ga niet mee in trajecten, zeg nee tegen een OTS!
Stuur de rechter de folder, of print de folder en dien in als processtuk.
Ouders die hun rug rechten en niets meer pikken zijn het meest effectief! Iets om bij stil te staan, want wie zijn nou die lui die een streep door levens halen?
Als een beschikking geen waarde heeft voor de verstoter, waarom dan wel voor jou?!

Joep Zander weblog

befgajes in de bajesAch jee, rechter Wabeke klaagt in Trouw erover dat zijn soort teveel wordt aangevallen. Zelf is hij ervan beschuldigd verdachte te zijn geweest in een kinderpornonetwerk. Dat was die bekende zaak waarin het verdere onderzoek van hoger hand werd verlinkt en kapot gemaakt volgens getuigen die dat onder ede voor weer een andere rechter hebben verklaard.

Nog onlangs kwam de Nederlandse Vereniging van Rechters en officieren van justitie (NVvR) tot de conclusie dat de dubbelfunctie rechter-volksvertegenwoordiger misschien niet zo ‘n goed idee is. Met enige vertraging wordt hun advies opgevolgd door al die dubbelepettendragers. Maar ondertussen hebben de afgelopen decennia die dubbelpetters op een genante wijze de volksvertegenwoordiging en de burgers totaal op het verkeerde spoor gezet. Hebben ze om kort te gaan de scheiding der machten rücksichtslos doorbroken. Een van de meest opvallende gevolgen daarvan was het verkwanselen van de belangen van kinderen door het afschieten van…

View original post 253 more words

Advertisements
Rechters teveel aangevallen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s