Nooit meer Nulde

Laat je als ouder niet intimideren! Sterker nog, maak ze bewust en noteer de namen. Mocht het zo ver komen, dan stel ze persoonlijk aansprakelijk. Of onze volwassen kinderen, die vastgelopen zijn. Dat zij de staat maar gaan aanklagen, want anno 2017 kan niemand meer zeggen dat ze niet wisten dat het weghouden van 1 ouder schadelijk is. Ze weten het en anders hebben wij de grote taak iedereen bewust te maken!
Iedereen die nu nog wegkijkt, werkt dus mee aan mishandeling. Dat is de harde waarheid.

Joep Zander weblog

Een paar jaar geleden ontdekte ik dat een aantal artikelen van mij over het Meisje van Nulde ( Rowena) een loze verwijzing hadden naar een heel dossier dat een voor mij onbekende persoon ooit had geschreven. Ik heb dat verhaal toen van archive.org gered en op mijn blog gezet met verwijzingen naar mijn eigen commentaar op de zaak Nulde. Later nam ik nog wat primitief een filmpje op van een tv optreden van vader Martin Huisman. Aan het aantal bezoekers van dat dossier te zien, voorziet deze pagina in een behoefte.

De moord op Rowena had niet kunnen plaatsvinden als de Raad voor de Kinderbesch… er niet zoveel energie in had gestoken om de vader van dat meisje bij haar weg te houden. Vaders zijn meestal, dat blijkt uit onderzoek, een veiligheidsgarantie extra voor kinderen. Maar bij de Raad voor de kinderbesch is dat nog niet doorgedrongen, nog steeds niet…

View original post 385 more words

Advertisements
Nooit meer Nulde

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s