Max triest middelpunt van ouders met twee verhalen

Nu Max weer terecht is, hoop ik oprecht dat de instanties kijken of het werkelijk in het belang van Max is dat deze jongen in een gesloten instelling (lees gevangenis) moet verblijven.
Wat dat betreft begrijp ik vader niet. Als je echt van jouw kind houdt, dan laat je dit niet gebeuren. Dan laat jij jouw kind niet uit huis plaatsen omdat hij in contact wilt zijn met zijn moeder . Max is 4 keer weggelopen en heeft al 4 verschillende instellingen gezien, met een steeds zwaarder regime.
Een VWO leerling wordt afgebroken en moet naar een gevangenisklasje, waar hij samen met 17/18 jarigen VMBO onderijs volgt.
Nog 5 jaar te gaan lieve Max. Dan laten ze je vallen als een baksteen. Hopelijk ben je dan sterk genoeg om de overheid aan te klagen.

martijnmastenbroek.com

Max op reis. Het is onduidelijk wanneer deze foto is gemaakt.

Sinds enige tijd worden Max Douwes (13) en zijn moeder Yvonne Floor (51) vermist. Max zat in een jeugdinstelling in Den Haag. Een opmerkelijke zaak met een jarenlange geschiedenis, zo blijkt. Op Facebook doen zowel de moeder als de vader een boekje open over de ‘strijd’ om Max.

Het laatste bericht van Yvonne is van 23 december 2018. Ze schrijft: “Lucky girl to be amidst many stars. Keep focussing.” Een cryptisch berichtje. De volgende dag blijkt ze verdwenen met haar zoon. In andere berichtjes zegt ze geïntimideerd te worden. “Moeders en kinderen laten opsluiten en intimideren en monddood maken, omdat ze hulp vragen bij huiselijk geweld, kindermishandeling, verwaarlozing en uitbuiting is een moderne rechtsstaat onwaardig.”

Het laatste openbare bericht van Yvonne.

Yvonne heeft duidelijk een roerige periode achter de rug. Ze schreef er zelfs een boek over: ‘Tot de dood…

View original post 334 more words

Advertisements
Max triest middelpunt van ouders met twee verhalen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s