Openbaarheid ≠ openbaarheid

Bekijk jouw beschikking eens; In openbaarheid uitgesproken.
Dat is interessant, zo kunnen wij de vonnissen vergelijken. Kunnen we zien welke rechters doorpakken op ouderverstoting en welke niet. Welke zelfs ouderverstoting in de hand werken door de Koninklijke weg op te leggen.
Kunnen we vergelijken of al die zogenaamde pilots (Bijzonder Curator) en trajecten (kind uit de Knel, BRAM, Ouderschap Blijft!) iets positiefs opleveren.
Al met al, die vonnissen zijn erg belangrijk voor ons, daar elke rechter kan doen en laten wat die wilt. Niemand die deze groep ter verantwoording roept.
Nu snappen we dus ook waarom rechters zo in hun bolwerk blijven zitten en de gewone burger bedreigen; anders worden we lastig…..Nou, dan ben ik maar lastig!
Mensen, ben je hiervan bewust! Er wordt met jouw leven en dat van jouw kinderen gespeeld en geëxperimenteerd. De rechtspraak is niet te vertrouwen, blijf er zo veel mogelijk van weg en neem ze vooral niet al te serieus.
https://www.facebook.com/groups/507826229380204/ (h)erken ouderverstoting

Joep Zander weblog

openbaarheid-rb-breda-170217-deel Rechtbankpresident Koek van Rechtbank Breda februari 2017 aan burger

Het is me na 20 jaar debatteren met rechtbanken gelukt om a raison van 4,08 euro een enkele geanonimiseerde uitspraak van de Rechtbank Limburg te pakken te krijgen die nog niet op rechtspraak.nl stond en nu wel op mijn blog dus. Het probleem van geheime rechtspraak blijkt echter geenszins opgelost. Dat blijkt wel uit de passage hiernaast uit een zeer recente brief van de Bredase rechtbankpresident Koek aan een burger. Wel openbaar maar toch niet openbaar. Het woord openbaar houdt nul niks in. Ik heb daar ook al tientallen keren op doorgevraagd, zie mijn vele blogs en artikelen hierover.

Ook de rechtbank Limburg ging niet zomaar overstag. Er moest wel even stevig over worden overlegd mailden ze mij,  en de hele procedure om een uitspraak te verkrijgen nam maanden in beslag. Maar mogelijk zou dat volgende keer wel sneller kunnen dacht…

View original post 480 more words

Advertisements
Openbaarheid ≠ openbaarheid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s