Zelfmoordvaders en “professor” Spruijt

Wie o wie stopt Ed Spruijt? Deze man heeft persoonlijk zo veel levens op zijn geweten dat ik niet weet hoe die man met zichzelf kan leven! We3llicht een idee om de biologische moeder van zijn kinderen eens te horen. Hoe is haar de Koninklijke weg bevallen? Hoe gaat het met zijn nu volwassen kinderen die in eerste instantie een nanny kregen en daarna zijn nieuwe vriendin als moeder moesten beschouwen? Een vrouw die even zo vrolijk aan ouderverstoting heeft gedaan door haar ex/ de vader uit te bannen. Wat een puinhoop en deze man krijgt een podium???? Dan heb je het als instantie die het belang van het kind hoog in het vaandel heeft staan wel erg benauwd ! Wie o wie snoert Ed spruijt definitief de mond? Zijn er niet genoeg slachtoffers?

Joep Zander weblog

De heer Spruitjes-de WijsDe heer Spruitjes-de Wijs. Elke overeenkomst met bestaande personen is toeval

Door het stof gaan dat deed die vader uiteindelijk. Hij beet in het stoffige zand van het strand nadat hij een kogel door zijn kop had geschoten. Daarmee had hij dus voldaan aan de opdracht van mijnheer Spruijt aan vaders. ‘ga desnoods door het stof’ (Spruuijt liet dat voor het eerst noteren in ‘Een nieuwe start’)

Gisterenavond Eenvandaag over het boek van Ton Lankreijer over de zelfmoord van een vader. Vlak nadat deze vader duidelijk was gemaakt dat hij het contact met zijn kind wel op zijn buik kon schrijven maakte hij er een eind aan. Uiteraard wist ook de redactie van Eenvandaag weer niets beters te bedenken dan om Ed Spruijt aan te rukken, die voor de gelegenheid tot professor (het staat althans nog niet in zijn linkedinprofiel)  werd omgedoopt.

Spruijt gebruikte weer eens een idee van de…

View original post 258 more words

Advertisements
Zelfmoordvaders en “professor” Spruijt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s